• Sinds eind vorig jaar is Rotterdam een nieuwe sport rijker: Padel!
    Omdat wij merken dat mensen hier meer interesse in krijgen, organiseren wij een Padel Clinic bij Padel Club Victoria op vrijdagavond 15 september.

• Vandaag kunnen baan 1 t/m 4 (ochtend) en baan 2 t/m 4 (middag) gebruikt worden om vrij te spelen. Op het moment dat een baan voor langere tijd vrij ligt zal er door het NSK mogelijk gebruik van worden gemaakt om een wedstrijd te spelen. Mocht je willen spelen op een van de banen en deze lijkt bezet door het toernooi, meld je dan bij de wedstrijdleiding op het terrein beneden. Zij zorgen ervoor dat de baan zo snel mogelijk vrij komt. Op maandag 5 juni kan er overdag vrij gespeeld worden op baan 5 t/m 8.

• Van woensdag 31 mei t/m zondag 4 juni zullen op Tennispark Kralingen de Nederlandse Studenten Kampioenschappen georganiseerd gaan worden door studententennisvereniging RSTV Passing Shot. Tijdens dit tennistoernooi nemen studenten vanuit het hele land het tegen elkaar op om te strijden om de nationale titels.

• Vanaf 4 mei tot en met begin juli organiseert Sportswise in samenwerking met LTC Kralingen gratis tennisclinics op de 1e en 3e donderdag van de maand voor de volgende doelgroepen:

• Dit weekend, 22-23 april, is geen reguliere speelronde in de voorjaarscompetitie en is er dus ruimte om vrij te tennissen. Zondag 23 april zijn vanaf 10uur wel 2 banen gereserveerd voor een competitie-inhaalwedstrijd.

Alle nieuwsberichten