Blog

• Vanaf 26 maart kan er weer buiten getennist worden! Trek de korte broeken en rokjes maar weer uit de kast en kom allemaal lekker tennissen.

• Op korte termijn komen er een aantal vrijwilligersfuncties vrij in het hart van de club, waaronder voorzitter en penningmeester van het bestuur. Twee mooie functies waarin je in de gaten houdt dat alles reilt en zeilt binnen de club, met de andere bestuursleden en Sportswise nadenkt over de toekomst van het tennispark en veel leden leert kennen. Beide functies kunnen individueel of als duo worden vervuld. Daarnaast zijn we ook op zoek naar één of meerdere personen voor de functie Verenigingscompetitieleider (VCL). Als VCL ben je verantwoordelijk voor de competitie-indeling en organisatie.

• Sinds eind vorig jaar is Rotterdam een nieuwe sport rijker: Padel!
    Omdat wij merken dat mensen hier meer interesse in krijgen, organiseren wij een Padel Clinic bij Padel Club Victoria op vrijdagavond 6 oktober.

• Vandaag kunnen baan 1 t/m 4 (ochtend) en baan 2 t/m 4 (middag) gebruikt worden om vrij te spelen. Op het moment dat een baan voor langere tijd vrij ligt zal er door het NSK mogelijk gebruik van worden gemaakt om een wedstrijd te spelen. Mocht je willen spelen op een van de banen en deze lijkt bezet door het toernooi, meld je dan bij de wedstrijdleiding op het terrein beneden. Zij zorgen ervoor dat de baan zo snel mogelijk vrij komt. Op maandag 5 juni kan er overdag vrij gespeeld worden op baan 5 t/m 8.

• Van woensdag 31 mei t/m zondag 4 juni zullen op Tennispark Kralingen de Nederlandse Studenten Kampioenschappen georganiseerd gaan worden door studententennisvereniging RSTV Passing Shot. Tijdens dit tennistoernooi nemen studenten vanuit het hele land het tegen elkaar op om te strijden om de nationale titels.

Alle nieuwsberichten