view this site in English

Blog

 • Op zaterdag 16 juni organiseren Sportswise en LTC Kralingen het Ouder – Kind Tennis Festival!

 • Op vrijdag 15 juni is het zover! De jaarlijkse legendarische strijd tussen Passing Shot en LTC Kralingen barst weer los! 

  Van 18:00 tot 22:00 uur zijn er zowel op als naast de baan punten te verdienen. Na 22:00 uur barst het feest los met DJ en de eerste drankjes zijn van de commissie. 

  Elke inschrijving van een LTC lid is alvast een punt waard, dus schrijf je uiterlijk 11 juni in! 

  Aanmelden kan via deze link.

 • Vanaf 26 maart kan er weer buiten getennist worden! Trek de korte broeken en rokjes maar weer uit de kast en kom allemaal lekker tennissen. 

 • Op korte termijn komen er een aantal vrijwilligersfuncties vrij in het hart van de club, waaronder voorzitter en penningmeester van het bestuur. Twee mooie functies waarin je in de gaten houdt dat alles reilt en zeilt binnen de club, met de andere bestuursleden en Sportswise nadenkt over de toekomst van het tennispark en veel leden leert kennen. Beide functies kunnen individueel of als duo worden vervuld. Daarnaast zijn we ook op zoek naar één of meerdere personen voor de functie Verenigingscompetitieleider (VCL). Als VCL ben je verantwoordelijk voor de competitie-indeling en organisatie.  

 • Sinds eind vorig jaar is Rotterdam een nieuwe sport rijker: Padel!
  Omdat wij merken dat mensen hier meer interesse in krijgen, organiseren wij een Padel Clinic bij Padel Club Victoria op vrijdagavond 6 oktober.

Alle nieuwsberichten

Realisatie: verenigingenweb