Blog

• Vanaf 4 mei tot en met begin juli organiseert Sportswise in samenwerking met LTC Kralingen gratis tennisclinics op de 1e en 3e donderdag van de maand voor de volgende doelgroepen:

• Dit weekend, 22-23 april, is geen reguliere speelronde in de voorjaarscompetitie en is er dus ruimte om vrij te tennissen. Zondag 23 april zijn vanaf 10uur wel 2 banen gereserveerd voor een competitie-inhaalwedstrijd.

• Ledenpas 2017

16 april 2017

Heb je niet je ledenpas kunnen ophalen op zaterdag 25 maart? Dan kan je je ledenpas voor dit nieuwe seizoen vinden in de naam-bakjes in het clubhuis.
    Op de lage kast tussen de herenkleedkamer en het herentoilet, kan je de bakjes vinden.

• Zondag 16 april, eerste Paasdag, is er geen competitie. In de ochtend (9u tot 11:30u) wordt er op 3 banen jeugdcompetitie gespeeld. Daarnaast is voldoende ruimte voor vrijspelen.

• Ook in 2017 organiseert Sportswise competitietrainingen voor teams welke graag willen lessen onder begeleiding van professionele tennisleraren om zo nog beter inzicht te krijgen in tactiek en diverse spelvormen!

Alle nieuwsberichten