Blog

• Na het succes van vorig jaar bij Tennis Only in samenwerking met Sportswise, organiseren wij ook dit jaar weer een LTC Teamkleding Workshop!

• Afgelopen week hebben wij naar al onze leden een uitnodiging verstuurd voor onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.
    Dit jaar zal de ALV worden gehouden op donderdagavond 19 januari om 20:00 uur.

• Het is helaas zover; het tennispark is voor de rest van het jaar 2016 gesloten.
    Ook dit jaar organiseert LTC Kralingen wintertennis. Meer informatie kan je vinden in de activiteiten kalender en op onder "activiteiten".

• Net na de zomervakantie zijn LTC Kralingen en Sportswise een nieuwe actie begonnen: "Vrienden van Tennispark Kralingen".
    We hopen via deze weg extra inkomsten te ontvangen om zo de continuïteit van het Tennispark te kunnen garanderen en nieuwe projecten te starten. Dit allemaal om zo ons tennisplezier nog verder te vergroten op Tennispark Kralingen!

• Helaas hebben we het laatste competitie-weekend gehad en vallen de bladeren nu écht van de bomen en dalen de temperaturen verder naar beneden...

Alle nieuwsberichten

Vandaag feliciteren wij