Rackettrekken

In het dagelijks leven heb je voortdurend met regels en tijdsdruk te maken.
In het verkeer, op je werk, in de supermarkt, bij de kinderopvang en zelfs op vakantie.

Voor het rackettrekken geldt dit niet. Hier kan en mag alles. Jong/ oud, man/vrouw, groot/ klein, beginneling/ gevorderd, netspeler/ baseliner; alle combi’s zijn mogelijk. Ook heerst er geen tijdsdruk. Op elk gewenst tijdstip kun je meedoen en met zo veel wedstrijden als je zelf wil. De enige regels zijn de spelregels en qua tijd dat er na een half uur gewisseld wordt.

Elke donderdagavond en maandagochtend zal de racketcommissie de bel luiden en worden alle rackets bij elkaar gelegd. Na het rackettrekken worden er koppels gevormd. Dit kunnen dubbels en/of gemengd dubbels zijn. Door het rackettrekken weet je van te voren niet met wie je speelt. Op deze manier leer je snel veel mensen kennen; ideaal dus als je net lid bent. Je hoeft je niet in te schrijven en kunt rustig later komen aangezien er om het half uur gewisseld wordt.

Iedere donderdagavond van 19-22u
Iedere maandagochtend van 10-12u

Racketavond
Wekelijks op maandagochtend van 10:00 tot 12:00 uur en donderdagavond van 19:00 tot 22:00 uur.
Sinds het laatste seizoen is het animo voor rackettrekken op donderdag avond toegenomen wat resulteerde in het bezetten van meer tennisbanen. Per 2016 zullen we het volgende aantal banen beschikbaar stellen voor rackettrekken en vrij spelen op deze avond:

19:00 – 21:00 uur   10 banen gereserveerd voor rackettrekken (alle banen)
21:00 – 22:00 uur     5 banen rackettrekken | 3 banen vrijspelen