Info nieuwe leden

LTC Kralingen vindt het belangrijk dat nieuwe leden zich snel thuis voelen. We hebben daarom wat informatie voor je op een rij gezet.

Nieuwe leden toernooi
Speciaal voor nieuwe leden organiseren wij twee keer per jaar een nieuwe ledentoernooi, in april en in juli. Je kunt kennismaken met het bestuur, je tennispas ophalen, krijg je info over alle activiteiten die georganiseerd worden en kan een balletje slaan met andere nieuwe leden.

Banen
Van maart tot november kun je dagelijks tennissen. Hier vind je het actuele banenschema.

Racketavond
Op donderdagavond hebben wij racketavond. Alle rackets worden vanaf 19 uur op een stapel gelegd en worden er vier rackets per baan getrokken. Elk half uur speel je dubbels met telkens andere tennissers. Een erg leuke manier om snel veel mensen te leren kennen!

Nieuwe leden app
Wil je vrij spelen maar ken je nog niet zo veel mensen? Speciaal voor nieuwe leden is er een app groep. Wil je toegevoegd worden? Stuur je nummer naar communicatie@ltckralingen.nl.

Ben je nog geen lid? Dan ben je altijd welkom om een keertje mee te doen tijdens de racketavond om de topsfeer te proeven!