Lid worden?

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Je emailadres is tevens je gebruikersnaam om te kunnen inloggen op onze beveiligde website (gecombineerd met een door jou zelf te kiezen wachtwoord).

Financiele gegevens

Het lidmaatschap wordt aan het begin van het tennisseizoen door middel van automatische incasso geincasseerd. Indien je halverwege het seizoen lid wordt is dit binnen twee weken na je inschrijving. Een halfjaar lidmaatschap geldt alleen vanaf 1 juli. Aan het begin van het seizoen is het niet mogelijk om voor een half jaar lid te worden.

Tennis gegevens

Indien je eerder lid bent geweest van een tennisvereniging verzoeken we je je oude bondsnummer en speelsterktes in te vullen. Als je je bondsnummer niet meer weet dan kun je het veld leeg laten.

Indien je niet eerder lid bent geweest van een tennisvereniging kun je het veld bondsnummer leeg laten en verzoeken we je bij speelsterkte enkel en dubbel 9 in te vullen.

Akkoordverklaring

Door dit inschrijfformulier te versturen word je voor onbepaalde tijd lid van tennisvereniging LTC Kralingen en verplicht je je tot het tijdig betalen van de jaarlijkse contributie. Je machtigt tevens LTC Kralingen tot wederopzegging om jaarlijks de contributie af te schrijven.