Sponsoring en Vriendenactie

De meeste leden van LTC Kralingen zullen het eens zijn met de stelling dat wij tennissen op het leukste en mooiste park van Rotterdam en omstreken! Op dit park is de afgelopen 4 jaar veel veranderd. Denk aan de renovatie van het clubhuis, een nieuw zonneterras, volledig nieuw hekwerk, aanleggen van LED-verlichting, zonnepanelen en een flinke opknapbeurt van de 16 gravelbanen eind 2015/begin 2016. Dankzij deze verbeteringen van de accommodatie en de nieuwe uitstraling van de club is onze vereniging behoorlijk gegroeid; van 300 leden eind 2012 naar 600 leden op dit moment met vele gezellige en succesvolle activiteiten.

Continuïteit park garanderen

Voor het uitvoeren van bovengenoemde renovaties zijn forse investeringen gedaan. Voor een park waarvan de exploitant geen eigenaar is en wat draait zonder subsidies of ondersteuning van de gemeente, vormt dit financieel gezien een grote opgave. Vandaar dat additionele financiële ondersteuning nodig is. Niet alleen vanwege de gedane investeringen, maar ook om de continuïteit van het park te garanderen en het complex te blijven onderhouden en verbeteren. Verbeteringen die op ons wensenlijstje staan zijn bijvoorbeeld het opknappen van de kleedkamers en het vernieuwen van het benedenterras. Samen met Sportswise zetten wij ons in om dit te realiseren, en wel via twee acties: de Vrienden van Tennispark Kralingen actie en Sponsoring.

Vrienden van Tennispark Kralingen

Als eerste wordt de Vrienden van Tennispark Kralingen actie gestart, zowel voor personen (leden & niet-leden) als voor bedrijven. Voor een persoonlijke bijdrage van € 100 ontvang je een vermelding op het Vrienden van Tennispark Kralingen bord op de club en op onze sites (indien gewenst). Bedrijven krijgen voor een bijdrage van € 250 dezelfde vermelding en kunnen meedoen aan een tennisclinic. We streven naar minimaal 100 vrienden per jaar. Bij het halen van dit aantal worden alle vrienden uitgenodigd voor een grote Vrienden van Tennispark Kralingen borrel. De donaties worden beheerd door LTC Kralingen en in overleg met Sportswise wordt besloten wat er met het geld wordt gerealiseerd. Uiteraard zal hierover worden gecommuniceerd met alle Vrienden.
Wil je als persoon of bedrijf meedoen aan de Vrienden van Tennispark Kralingen actie? Stuur dan een mail naar vriend@tennisinkralingen.nl en je ontvangt verdere informatie. Direct bijdragen kan ook, via de formulieren rechts op de pagina (personen of bedrijven) kan je je gegevens achterlaten en online doneren! Ook los van dit formulier is directe donatie mogelijk, via NL93INGB0004218040 t.n.v. LTC Kralingen te Rotterdam, o.v.v. naam, contactgegevens en "Vrienden van Tennispark Kralingen".